Hoe werken we samen?

Er zijn verschillende manieren om samen te werken. Belangrijk is dat we duidelijke afspraken maken die voor u en voor mij werken. Klassiek wordt gewerkt op projectbasis, op basis van een maandelijks bedrag of als in-house consultant. Natuurlijk kunnen we in overleg een alternatieve manier van samenwerken ontwikkelen.

Projecten

U zit met een probleem, uitdaging of afgelijnd project waarvoor u ondersteuning op vlak van public relations zoekt. De doelstellingen van het project, de timing, draagwijdte… kunnen vrij duidelijk worden omschreven en ik kan goed inschatten wat de werklast wordt? Dan kunnen we op projectbasis samenwerken. We spreken af wat de verwachtingen zijn, spreken een prijs en deelaspecten van het project af, zodat we met de juiste verwachtingen aan het project beginnen. Na afronding van het project krijgt u een verslag, met inbegrip van de resultaten, learnings…

 

Klassiek wordt op projectbasis gewerkt voor productlanceringen, CEO-brandingstrajecten, mediatrainingen…

Vaste samenwerking

Veel bedrijven en organisaties doen een beroep op een agentschap om hun public relations op langere termijn te managen. Ze besteden het grootste deel van het werk uit aan een agentschap en werken op basis van nauw overleg samen.

 

Concreet bepalen we samen de communicatiestrategie op en vertalen we deze naar concrete actiepunten. We maken een inschatting van de werklast en vertalen deze werklast naar een vast maandelijks bedrag (de zogenaamde 'retainer').

In-house consultant

Sommige bedrijven en organisaties hebben concrete projecten waarbij ze beroep doen op een externe consultant: het opzetten van een communicatiedepartement, het afwikkelen van een crisis, het opvangen van een tijdelijke afwezigheid van de vaste communicatiemanager of woordvoerder...

 

Aarzel niet contact op te nemen om na te gaan hoe we kunnen samenwerken. Talking Birds beschikt over een breed netwerk, dus samen vinden we zeker een geschikte oplossing voor u.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.